Αρχική σελίδα
Ελληνική έκδοση English version
Η εταιρεία ACQUA DESIGN ιδρύθηκε το 2000 από το Μανώλη Μανουσάκη, έμπειρο επιχειρηματία, γνωστό στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων από το 1977 με τη συμμετοχή του στη γνωστή και καταξιωμένη επιχείρηση ACQUAPLAN, στην οποία ήταν η ψυχή και η κατευθυντήρια δύναμη.
Το 2000, λόγω λήξεως της λειτουργίας της ACQUAPLAN, ίδρυσε την ACQUA DESIGN (ΑΚΟΥΑ ΝΤΙΖΑΙΝ) η οποία σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για πολλούς πελάτες. Με την ξεχωριστή διαφημιστική της παρουσία στα περιοδικά, MAISON & DECORATION, ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,ΟΙΚΙΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ, έδωσε στην αγορά το στίγμα της για το ξεχωριστό πλακάκι και τα είδη υγιεινής, συνδυασμένο με το design που καλύπτει όλες τις ιδιαιτερότητες των πελατών.
Η ACQUA DESIGN βρίσκεται στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Γκάζι επί της οδού Αλκμήνης 23. Σε ένα μικρό αλλά ζεστό και περιποιημένο χώρο ο πελάτης θα συναντήσει τους ανθρώπους της, οι οποίοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα τον ξεναγήσουν μέσα στη μεγάλη και ιδιαίτερη γκάμα των προϊόντων της και με την πείρα και τη γνώση τους θα τον βοηθήσουν να επιλέξει οτιδήποτε ανταποκρίνεται στις αναγκές του.
Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, τα μοναδικά σχέδια πλακιδιών και όχι μόνο, οι πραγματικά χαμηλές τιμές, το επιλεγμένο design είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας της ACQUA DESIGN που την κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καταστήματα ειδών υγιεινής και πλακιδίων.
Το σχεδιαστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η ACQUA DESIGN σε συνδυασμό με την εμπειρία και την γνώση του προσωπικού δίνει την δυνατότητα να γνωρίζει ο πελάτης το χώρο του μπάνιου του και γενικότερα του σπιτιού του πριν ακόμα το αγοράσει.
 
Η συνεργασία με τους μεγάλους οίκους του εξωτερικού (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία) MAGICA, NOVABELL, INALCO, GIARDINI, CAESAR, CAPRI, CIR, SERENISSIMA, NOVOCERAM, SUPERGRES, PAINI, LA TORRE, CARRON, BELLAVISTA, GSI, HATRIA, TECLA σε πλακάκια και είδη υγιεινής δίνει την δυνατότητα στην ACQUA DESIGN να προτείνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων που εξοπλίζουν το μοντέρνο μπάνιο, απαντώντας εύστοχα στις σύγχρονες αναγκες του καταναλωτικού κοινού. Πλακάκια τοίχου και δαπέδου κατασκευασμένα με κατάλληλα υλικά και με τεχνικές που τα καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικά στη φθορά του χρόνου. Είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου με εργονομικό σχεδιασμό, με γραμμές που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας , χωρίς τίποτα το περιττό και κυρίως με υψηλή αισθητική. Τέλος μία μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες και αξεσουάρ άριστης ποιότητας που συνδυάζονται μεταξύ τους και υπακούνε στις προσταγές της υψηλής τεχνολογίας.
Οι χώροι που προτείνει η ACQUA DESIGN σέβονται την ανάγκη μας για απόλυτη ευεξία σε καθημερινό επίπεδο, γι’αυτό και βάζει την υπογραφή της μόνο εκεί που υπάρχει χρωματική αρμονία, απόλυτη λειτουργικότητα και εργονομία.
Ξεφυλίζοντας την ιστοσελίδα μας θα ξεχωρίσετε τις ομάδες των προϊόντων μας πλακάκια, είδη υγιεινής, μπαταρίες, επιπλά μπάνιου, καμπίνες, υδρομασάζ κλπ. Πολύ σημαντικό είναι το τμήμα που μαζί σχεδιάζουμε το μπάνιο σας.
Τέλος, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στις προσφορές μας.
 Αξίζει τον κόπο....
 
 

Πώς θα έρθετε;

Ωράριο Λειτουργίας


Καλοκαιρινές Διακοπές 2014


Οικονομικά Στοιχεία 2011

Οικονομικά Στοιχεία 2012

Οικονομικά Στοιχεία 2013